Åpen skole 20. januar 2018

Kom og bli kjent med oss på en annerledes skoledag. Skolens elever og ansatte ønsker å vise fram de ulike utdanningsprogrammene, hva vi jobber med, hvordan vi har det, og ikke minst vise alle de mulighetene en stor og moderne skole kan tilby.

Det blir en rekke aktiviteter som du kan delta på, det blir anledning til å kjøpe lunsj og ulike produkt som elevene har produsert.

I flere av klasserommene er elevene i aktivitet med ulike oppgaver.

elever

Design og håndverk

Elevene jobber i klasserommet med moteplakater, hus-modeller og dekorerer barnestoler som du kan kjøpe. Elevene selger også ulike typer lykter. Trenger du råd og tips til innredning av hjemmet ditt kan du få det her.

Medier og kommunikasjon

Barna kan få lage sin egen plakat med bilde av seg selv som superhelt, og du kan få tatt portrettfoto. Kreativt elevarbeid i foto fyller veggene i avdelingen. Fotoutstillingen i Galleriet til 3. klasse med salg rett fra veggen.

Teknikk og industriell produksjon

Elevene arbeider med praktiske oppgaver på laboratoriet, maskin-verkstedet, sveiseverkstedet og bil-verkstedet. De vil vise moderne industriteknikk med blant annet demonstrasjon av vår nye industrirobot.

BAS (Bolig - arbeid - skole)

På BAS-Café selger vi nystekte vafler, kake, kaffe og saft. Vi selger elevproduserte produkter som pyntestiger, småkaker mm. Du kan delta i en musikktime i vårt musikkrom eller se video fra teater-forestillingen i fjor.

Helse- og oppvekstfag

Elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag inviterer til barne-teater og ansiktsmaling for barn. Det blir måling av blodtrykk, blodsukkernivå og lungekapasitet, samt tilbud om håndmassasje, manikyr og produksjon av leppepomade.

Elektrofag

Elevene arbeider med installasjoner av elektriske anlegg, brannalarmanlegg m.m. I tillegg demonstrerer elevene hvordan sceneutstyr med lyd og lys fungerer. IKT-servicefag informerer bl.a. om nettvett og alle elev-bedriftene vil være i sving med sine aktiviteter.

Kunst, design og arkitektur

Elevene arbeider med arkitektur, perspektivtegning og design. Eget kunstlotteri med elevprodusert kunst.

Naturfagsalen:

Utstilling med demonstrasjoner og naturfagforsøk. Praktisk matematikkonkurranse med fine premier.

TA LUNSJEN HOS OSS!

Kokk og servitør serverer varm lunsj i restauranten kl. 11.30 - 14.00.
Elevene selger koldttallerken, rundstykker, karbonader, baguetter, kaffe og vafler.