Åpen skole er en suksess

Åpen skole er gjennomført, og skolen har nok en gang vist fram sine talenter og muligheter. Nærmere 1000 mennesker var innom skolen i løpet av 4 hektiske timer. Alt fra barneteaterforestilling, portrettfoto, blodtrykksmåling til oppkobling av TV-signaler og restaurantmeny med hvite duker sto på programmet denne dagen.

Publikum ble møtt av skolens ansatte, og de kunne velge blant  titalls aktiviteter, og få informasjon om alle skolens tilbud.

oversikt stand

Fra kjøkkenet til Restaurant- og matfag ble det servert a la carte meny, og du kunne kjøpe med mat hjem. Hos helse og oppvekst fikk man målt blodsukker, blodtrykk og oksygenopptak på løpende bånd.

Blodtrykksmåling

Alle avdelingene ved skolen var åpen denne dagen. Det ble vist fram elevarbeider og det var aktiviteter for alle alder. Elever fra Helse og oppvekst viste barneteaterforestilling for et fullsatt auditorium. Det var helt tydelig at både barn og voksne satte pris på underholdningen.

Barneteater

På bilverkstedet var det mulighet for å se framtidige mekanikere i aksjon, og slå av en prat med lærere og elever.

Slipe

I klasserommene til de ulike avdelingene var elever i full sving med arbeid, og de fortalte om hva de jobbet med. Det var også mulighet til å kjøpe noe av utstillinger og elevarbeidene.

Dekor av barnestol

Dekorerte barnestoler fra design og håndverk

bjørkehjerte

Hjerter av bjørkeris fra BAS