Skolens tilbud / Helse- og oppvekstfag med studiekompetanse

Helse- og oppvekstfag med studiekompetanse

Publisert 28.10.2016 15:59,
Sist oppdatert 28.10.2016 16:05

3-årig tilbud: Helse- og oppvekstfag med generell studiekompetanse

Åpen skole 29.01.11 193

Fra høsten 2016 er det mulig å søke et 3-årig løp innenfor Helse- og oppvekstfag på Sentrum videregående skole. Det treårige løpet tilsvarer Vg1 og Vg2 Helse- og oppvekstfag og Vg3 påbygg. Fagene fra påbygg er jevnt fordelt over alle tre årene og derfor vil det ikke være mulig å velge et tradisjonelt påbygg etter andre året.

Ved Sentrum vgs. tilbyr vi fordypning innenfor Helsearbeiderfag eller Barne- og ungdomsarbeiderfag. Fra og med Vg2 velger du hvilken av disse to retningene du ønsker å fortsette med.

Tilbudet passer godt for deg som ønsker å studere videre på høyskole eller universitet. De praktiske og teoretiske programfagene vil skape et godt grunnlag for videre studier som lærer, barnehagelærer, sykepleier, vernepleier, sosionom osv.

Det er viktig at du som elev har gode grunnkunnskaper i fellesfag fra ungdomskolen for å kunne bestå den 3-årige utdanningen.

Avdelingsleder: Mariusz Synak-Migalski, telefon 478 66 070.