Skolens tilbud / IKT: Service og samferdsel

IKT: Service og samferdsel

Publisert 05.10.2011 19:22,
Sist oppdatert 11.09.2017 09:33
Bedre i dag enn i går, men ikke så god som i morgen.

2ita04

IKT-servicefag skal bidra til å utvikle kompetanse innen drift og vedlikehold av IKT-systemer, og brukerstøtte i privat og offentlig virksomhet. Opplæringen skal bidra til å gi kunnskap om innkjøp, drift og vedlikehold av IKT -systemer.
Ved nært samarbeid med næringslivet er målet lærekontrakt med en bedrift før skoleslutt for de elevene som ønsker dette.

VG2 IKT-servicefag
Et tilbud for alle som har gått VG1. Klassen har 15 velutstyrte arbeidsplasser innen data. Et år på IKT er godt tilpasset videre allmennfaglig påbygging eller opplæring i bedrift med lærekontrakt i arbeidslivet fram til fagprøve i IKT-servicefag.

Avdelingen tilpasser opplæringen til den enkelte på skolen, eller i samarbeid med andre oppæringsarenaer. Programområdet har søkere med sterk interesse for fagområdene data og kommunikasjon.

Avdelingsleder:  Atle Dyrøy, telefon 62 88 20 00.