Tyskelever har fått pris

«Tysk i fellesskap – Deutsch gemeinsam» i regi av Goethe-instituttet og den tyske, østerrikske og sveitsiske ambassade har arrangert en tyskkonkurranse for alle elever som tar tysk på landsbasis. Alle våre elevene i tysk II på vg1 sendte inn bidrag til konkurransen, og mottok flotte sakpriser.

Tyskelever har fått pris

Temaet for konkurransen var «Heimat» - hjemsted.   Til sammen deltok nesten 400 elever fra hele landet med til sammen 120 bidrag.

Våre elever nådde ikke helt opp til hovedpremiene, bl.a. hotellopphold i Berlin, men mottar flotte sakpriser. Sivert Rismoen, Ronja Nyland, Helene Aastebøl, Håkon Lunde og Caroline Fallet (ikke tilstede på bildet) ble premiert for sine enkeltbidrag i konkurransen. Gratulerer!