Velkommen til Sentrum

Velkommen som elev ved Sentrum videregående skole. Første skoledag er mandag 21. august.

Vg1 møter kl. 08:40

Vg2 og Vg3 møter kl.10:00

Voksenopplæringen møter kl.11:00

Velkommen til Sentrum

Vi møtes til velkomst i auditoriet, før alle deles i klasser for å bli bedre kjent med medelever, kontaktlærer og bygget.

I år som tidligere samles ungdommer fra alle ungdomsskolene i regionen på Sentrum, og vi er stolte over at dette gjør oss til en sentrumsskole i dobbel forstand. Både nye og gamle elever står overfor et flunkende nytt skoleår. Hver av dere Vg1- elever vil motta et velkomstbrev i posten med informasjon.

Som du sikkert vet, er Sentrum en av Hedmarks største skoler, ny og moderne, med ca. 550 elever.

Skolen har mange utdanningsprogram. Bolig, arbeid og skole, Design og håndverk, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, Kunst, design og arkitektur, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon er alle utdanningsprogrammer som rommer elever med ulike interesser, talenter og ideer, noe som bidrar til et frodig og variert skolefellesskap.

Vi ser fram til å ha deg som elev og håper du vil trives hos oss!

Marianne Bye